Jdi na obsah Jdi na menu
 


POSELSTVÍ SEBEVĚDOMÍ

18. 9. 2016

Dnešní poselství je o sebevědomí a vlastní hodnotě! Často na sebe zapomínáme, obětováváme se druhým lidem nebo činnostem, které máme pocit, že musíme udělat, ale bytostně je nenávidíme! Stáváme se obětí situací, lidí, nenáviděných činností a následně oběťmi vlastních pocitů! Naše pocity by nás měly vést, protože se můžeme spolehnout na to, že jsou v každou chvíli absolutně upřímné! 
Pocit totiž vychází z toho, jak se doopravdy cítíme a jaký názor se v naší mysli i srdci skrývá!
 
Je čas odstoupit od všeho, co nás omezuje a čeho se stáváme oběťmi! To nejdůležitější ze všeho je totiž v nás a tím bychom se měli řídit! Jediná skutečná pravda vychází z našeho srdce a upozorňuje na sebe prostřednictvím emoce!
 
Pokud jsou vaše emoce převážně negativní, nestrachujte se, jde jen o nastavení vašich priorit a hodnot, které můžete kdykoliv změnit v prospěšné a pozitivní! Vždy si můžete zvolit Cestu srdce a nechat se vést svými upřímnými pocity!

Musím podotknout, že vlastní emoce není NIKDY špatná a to ani tehdy, jedná-li se o vztek, nenávist, odmítání atd. Jedinou chybu, kterou děláme, že těmto emocím dodáme sílu v podobě myšlenek a tím ztrácíme kontrolu nad tím, co děláme - čili se stáváme obětí našich emocí. 
Emoce přichází stejně jako myšlenky a projdou dál bez povšimnutí, pokud jim nedáme sílu, která vás donutí se na ni vědomě soustředit! Je tedy prioritně na vás, zda se budete zaměřovat na emoce nebo ne! Samozřejmě zcela žádoucí efekt má soustředit se na pozitivní emoce, protože podle zákona přitažlivosti totéž přitahujeme do svých životů! Je však také vhodné se naučit být pozorovateli a přijímat vše, co k nám přichází a proměňovat to v osobní zlato úspěchu, které uspokojí naše srdce! 
Ve chvíli, kdy se rozhodnete sledovat své negativní emoce a dáte sílu pozitivním myšlenkám neovlivněným strachem, dovolíte si být sami sebou, prožívat hodnotu života a nestávat se obětí sebe samých.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář