Jdi na obsah Jdi na menu
 


POSELSTVÍ LÁSKY

18. 9. 2016

Láska je Něha. Láska je Krása, kterou se můžeme naučit vidět a cítit! Cítíme srdcem, nikoliv rozumem. Přesto všichni v životě hledáme logiku, jistotu, pevný základ, na kterém bychom mohli stavět. Láska je však stav, uvědomění si Lásky v daném okamžiku je to nejsilnější, s čím jsme schopni splynout. Láska je stavem bytí ve změně. Změna je všudypřítomná a umění je přizpůsobení se. Láska je tedy vrchol blaha, kdy se cítíte dokonale milováni a milujete ve víru změn života. 
Láska je jediná energie, kterou v sobě dokážeme ve stavu euforie cítit všichni. Nepřináší napětí. Nepřináší smůlu. Přináší Naději a Poselství pro život, který udává Smysl našemu Bytí!
Jsme tu proto, abychom se milovali! Jsme tu proto, abychom splývali s Láskou a šířili jí dál! Jsme tu jen proto, aby Naše Láska dosáhla vrcholu ve splynutí s Boží Láskou, která námi všemi prostupuje! 
Tak tedy! Viďte Krásu! Milujte se! Není třeba nenávidět za zradu, proto odpouštějte! Láska je Láskou a ničím jiným a nedostaneme jí oplátkou za něco jiného! Dáme Lásku, dostaneme Lásku! Tak si to uvědomte a soustřeďte se na to, abyste Lásku projevovali v té nejvyšší míře dle svého nejlepšího úsudku i cítění!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář